lunes, 21 de julio de 2008

Pregunta del dia:

Em trobareu a faltar?

Respostes a:

Matins punt sí
Matins punt no

4 comentarios:

mercè dijo...

Ufffff, quina pregunta! Per a mi això no és sinó una afirmació. Ja han passat gairebé 24 hores que vas marxar i sembla que va ser ahir. Ai perdó, va ser ahir. Francesc, com és Cardiff? M'imagino una ciutat anglesa però una mica cateta, amb els seus pubs antics però sense encant, els cotxes circulant per l'esquerra però sense el glamour que caracteritza la capital. En fi, una mica lerdus però simpàtics. Bé, ara penjo que tinc una trucada.Ai no, això es diu a la feina però no als amics. Un petó molt gran, frisqui meu.

Cristina dijo...

Franceeesc, doncs clar que et notarem a faltar!!!
Com va tot per Cardiff!! Com és l'Hospital psiquiàtric? ja et fas entendre amb l'angles?? alguna anecdota??
Doncs jo avui tinc una boda!! si d'aqui a una hora marxo perque una parella a decidit casar-se forever enever! Però no conec a ningú!!! no conec ni als nuvis!! Potser algú em confongui amb una cambrera!! Així que seguiré el consell que tu em donaries!!! m'inflo a mojitos, no??? Ja us contaré!!! Bueno maco... ja han passat uns dies des de que vas marxar, ejem ejem... explica com estas!!!

mercè dijo...

Cristina si vas a una boa sense conéixer als nuvis igual et fas unes fotos amb el cambrer i la cuinera i et quedes tan ambple! I venga a dir que se besen i ellos nada, con los canapés y zas! en toa la boca!. És veritat Francesc que estàs molt callat, és que els locus t'han convençut i las voces no et deixen parlar? Señorito, las voces me dicen que me tire pol balcón, ai perdó, little mister voices says to me I can jump trough the window. Digues alguna cosa reiet que la vida sense tu no és la d'abans.

Margarita dijo...

Aixxxx ...Nosaltres sí que et trobarem a faltar... ja "ens han passat algunes "cosetes" que no hem pogut comentar...més que tot saber que estàs lluny... però GRÀCIES per la trucada!! va ser genial!