jueves, 5 de marzo de 2009

El rei del videoclip

I desprès de la gran noticia de la possible tornada (i sonada) als escenaris d'en Michael Jackson, doncs no podia deixar-ho passar i no comentaro. Que carai, si la meva intenció era penjar videoclips, tard o d'hora n'hagués penjat d'ell. Doncs en la historia del videoclip els seus tenen un gran paper important. Qui no recorda Thriller de prop de 14 minuts (http://www.youtube.com/watch?v=AtyJbIOZjS8).

I buscava videos d'ell, però res, igual que el Thriller, els enllaços per copiar per tal de pujar-los a blogs com aquests, estan eliminats, així que he trobat aquest, una versió del They Don't Care About Us ambientada a la presó i amb imatges reals de injusticies racials, de pobresa, religioses,... Sens dubte aquesta versió, més cruel, lliga més amb la lletra que no pas la versió comercial (http://www.youtube.com/watch?v=gCqQ2JcQWGs)



Us recomano que passeu pel youtube amb calma i feu una ullada a www.youtube.com/user/michaeljackson. I no oblideu deu mirar els videos d'actuacions en directe on demostra que sap cantar, sap ballar i sap fer embogir amb els seus moviments de peu, de pelvis... i només em queda dir VISCA ELS MITJONS BLANCS I LES SABATES NEGRES, VISCA!



I jo, a en Michael, li perdono tot.

No hay comentarios: